>, slider>Exclusieve Bauhaus-Klassiekers verkrijgbaar in April en Mei

EXCLUSIEVE BAUHAUS-KLASSIEKERS VERKRIJGBAAR IN APRIL EN MEI

dinsdag 28 maart 2017 – 14:22

De 100ste verjaardag van Bauhaus nadert, maar bij Sublim Interieur valt er nu al iets te vieren. Van 1 april t.e.m. 31 mei breiden we onze collectie immers uit met designmeubelen van de op Bauhaus-geïnspireerde merken Thonet en Cassina. Kom langs en ontdek de bijzondere voorwaarden!

De triomftocht van Thonet

De Duits-Oostenrijkse meubelmaker Michael Thonet is een van pioniers uit de Bauhaus-periode. Hij ontwierp enkele legendarische meubelstukken, waaronder de tijdloze stoelen met stalen buizen. Anno 2017 zet het familiebedrijf nog steeds in op innovatie, comfort en design. We zijn dan ook verheugd dat we onze collectie kunnen uitbreiden met de designmeubelen van Thonet, zeker met het 100-jarige bestaan van Bauhaus in het vooruitzicht. Ben je benieuwd naar de tijdloze ontwerpen van Thonet? Breng dan tussen 1 april en 31 mei een bezoekje aan onze showroom en profiteer van onze bijzondere voorwaarden.

Bauhaus-iconen bij Cassina

Een ander Bauhaus-icoon dat je terugvindt in onze collectie is Le Corbusier. Het merk Cassina is fabrikant van deze befaamde meubelstukken, die perfect combineerbaar zijn met de tijdloze ontwerpen van Thonet. Maar in de Cassina-collectie vind je ook de Maralunga-sofa, dé klassieker uit de jaren ’70 en de splinternieuwe Beam-sofa van Patricia Urquiola die hierop geïnspireerd is. Er valt heel wat moois te ontdekken dus in de maanden april en mei. Mis deze kans niet!

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom
2017-05-29T17:19:43+00:00