>Blog
Blog2019-02-04T15:07:14+02:00

Tot 40% op toonzaalmeubelen

04 jan|

Om mee te blijven met de allerlaatste trends, vernieuwt Sublim regelmatig zijn collectie toonzaalmeubelen. Daarom moeten onze huidige modellen deze maand nog de deur uit, en liefst zo snel mogelijk. Rep je naar onze showroom voor topdesigns tot wel 40% korting!

Jori Configurator

18 okt|

Uw eigen relaxfauteuil samenstellen? Het kan nu met de Jori Configurator. Nog niet 100% overtuigd van uw model of uw kleur? Configureer nu uw model, op het einde krijgt u een afdruk en de prijs hiervoor.

Loewe – simply beautiful

05 sep|

Wat u nog niet wist over Sublim..... Sublim staat ook garant voor uw totaal interieur, hierbij hoort ook een mooi design TV toestel. Omdat wij staan voor mooi design en kwaliteit hebben wij een samenwerking aangegaan met Loewe.

tevreden klant

22 okt|

Sublim doet alles voor de klant maar dringt tegelijkertijd niets op, waardoor ze mijn vertrouwen helemaal gewonnen hebben.

Laat je inspireren

14 okt|

Bent u uw woning aan het inrichten of is uw interieur aan opfrissing toe? Kom langs in onze showroom en ontdek talloze originele en creatieve interieuridee├źn. Ons team van interieurvormgevers staat bovendien altijd klaar met professioneel advies. We helpen u graag verder.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief