>Blog
Blog 2017-07-07T09:35:48+00:00

MMooD Lente-Actie

26 apr|

Verbazende tafels..... Ontdek onze collectie van Mmood en profiteer van de lente-actie! Bij aankoop van een tafel uit de Amazing tables collectie ontvang je tot en met 31 mei 10% korting! Amazing toch! Kom en ontdek!

Pedrali Lente actie!

07 apr|

Nog tot eind april geniet je van 10% korting bij aankoop van een buitensalon model Reva van Pedrali. Keuze uit 3 elementen: canapé 195 cm, éénzit 103 cm en verstelbare ligzetel . Uitvoering onderstel en stof te kiezen!

Opendeurdagen/cornerevent 10 & 11 maart

01 mrt|

De kunst van interieurbeleving is om niet alleen uit vlakken of ruimtes te denken, maar evenzeer vanuit hoeken of grenzen. Kom en laat je inspireren op ons cornerevent op 10 & 11 maart! Niet elke woning is namelijk een open loft met slechts 4 hoeken. Precies in deze uitdaging tonen wij ons meesterschap. Zo krijg je zin om je eigen corner samen te stellen bij jou thuis.

Tentoonstelling van cartoonist Steve Michiels

16 jan|

Sublim nodigt u, samen met het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Lokeren, uit op  de tentoonstelling van cartoonist *Steve Michiels. Vanaf maandag 15 januari tot en met woensdag 28 februari tijdens onze openingsuren heten wij u welkom in onze showroom. *STEVE MICHIELS is een cartoonist die de lokale, nationale en internationale actualiteit aan de man brengt in scherpe maar alleszeggende cartoons.

Jori Configurator

18 okt|

Uw eigen relaxfauteuil samenstellen? Het kan nu met de Jori Configurator. Nog niet 100% overtuigd van uw model of uw kleur? Configureer nu uw model, op het einde krijgt u een afdruk en de prijs hiervoor.

Loewe – simply beautiful

05 sep|

Wat u nog niet wist over Sublim..... Sublim staat ook garant voor uw totaal interieur, hierbij hoort ook een mooi design TV toestel. Omdat wij staan voor mooi design en kwaliteit hebben wij een samenwerking aangegaan met Loewe.

Tot 40% op toonzaalmeubelen

02 jun|

Om mee te blijven met de allerlaatste trends, vernieuwt Sublim regelmatig zijn collectie toonzaalmeubelen. Daarom moeten onze huidige modellen deze maand nog de deur uit, en liefst zo snel mogelijk. Rep je naar onze showroom voor topdesigns tot wel 40% korting!

HOME SWEET HOME

31 mrt|

“HOME SWEET HOME” met onze nieuwste collectie’s Skandinavische accessoires: Bloomingville, Coming B, Madam Stolz, Hubsch, … Breng hiermee jouw lentegevoel in huis! Dit is ons recept voor jouw dagelijkse portie vitamines huiselijk geluk. Natuurlijke eenvoud, zachte pastel- en aardekleuren, geometrische vormentaal, exotische toetsen, stijlvol retro zijn de toverwoorden van deze nieuwe stijl. Kom & inspireer je of laat je adviseren door ons.

MDF Italia, Het nieuwste merk in onze collectie

05 mrt|

SUBLIM Interieur is dé referentie voor binnenhuisinrichting. Met onze slogan ‘met stijl durven combineren’ vinden we samen met de klant de meubelen , accessoires en verlichting dat harmonieus oogt bij jouw persoonlijke voorkeur en past bij elk individueel budget.

Project Hamme

23 okt|

Onze klant had een uitbreiding aan hun woning gerealiseerd om zo meer ruimte en licht te creëren in de leefruimte. De bestaande ruimte moest een geheel vormen met de nieuwe ruimte door de nieuwe inrichting. De klant had graag 2 zitopstellingen met een verschillend zitconcept.

tevreden klant

22 okt|

Sublim doet alles voor de klant maar dringt tegelijkertijd niets op, waardoor ze mijn vertrouwen helemaal gewonnen hebben.

Laat je inspireren

14 okt|

Bent u uw woning aan het inrichten of is uw interieur aan opfrissing toe? Kom langs in onze showroom en ontdek talloze originele en creatieve interieurideeën. Ons team van interieurvormgevers staat bovendien altijd klaar met professioneel advies. We helpen u graag verder.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief