>Blog
Blog 2017-07-07T09:35:48+00:00

Jori Configurator

18 okt|

Uw eigen relaxfauteuil samenstellen? Het kan nu met de Jori Configurator. Nog niet 100% overtuigd van uw model of uw kleur? Configureer nu uw model, op het einde krijgt u een afdruk en de prijs hiervoor.

Cornerevent 7 & 8 oktober

20 sep|

Kom en inspireer je op ons cornerevent | 7 & 8 oktober woensdag 20 september 2017 - 17:09 Dé nieuwigheden van de beurs in Milaan zijn toegekomen. Alle medewerkers van het Sublim-team [...]

Loewe – simply beautiful

05 sep|

Wat u nog niet wist over Sublim..... Sublim staat ook garant voor uw totaal interieur, hierbij hoort ook een mooi design TV toestel. Omdat wij staan voor mooi design en kwaliteit hebben wij een samenwerking aangegaan met Loewe.

Tot 40% op toonzaalmeubelen

02 jun|

Om mee te blijven met de allerlaatste trends, vernieuwt Sublim regelmatig zijn collectie toonzaalmeubelen. Daarom moeten onze huidige modellen deze maand nog de deur uit, en liefst zo snel mogelijk. Rep je naar onze showroom voor topdesigns tot wel 40% korting!

Exclusieve Bauhaus-Klassiekers verkrijgbaar in April en Mei

28 mrt|

De 100ste verjaardag van Bauhaus nadert, maar bij Sublim Interieur valt er nu al iets te vieren. Van 1 april t.e.m. 31 mei breiden we onze collectie immers uit met designmeubelen van de op Bauhaus-geïnspireerde merken Thonet en Cassina. Kom langs en ontdek de bijzondere voorwaarden!

Sublim pakt uit met een primeur op BAD

07 feb|

Sublim Interieur heeft sinds zijn oprichting in 1969 altijd al een boontje gehad voor meubelen van Belgisch design. Dit is nog steeds niet veranderd! Daarom zijn we ook heel blij dat we van 16 t.e.m. 19 februari deelnemen aan BAD in het ICC in Gent. Deze kunst en designbeurs is een must voor iedereen die houdt van creatieve (kunst)werken.

Bezoek onze stand op Biennale Interieur 2016

06 okt|

Biennale Interieur 2016 is niet zomaar een beurs. Het is dé internationale designbeurs, waar het kruim van de interieurexperts verzamelen blaast. Sublim Interieur kan natuurlijk niet ontbreken op dit toonaangevende event! Van 15-23 oktober zijn we te vinden in de Jori-stand in hal 4, samen met een aantal van onze fabrikanten, zoals Durlet, Mmood, Pastoe, Catellani, Trizo en Limited Edition.

In primeur onze toonzaalmodellen

10 jun|

Op zoek naar een mooi uniek meubelstuk? Grijp nu je kans om jou ultieme aankoop te doen en je interieur te verrijken! Kom hiervoor bij ons langs en ontdek een subliem designmeubel aan een prijsje. Maak een voorselectie voor uw favoriete meubelstuk.

HOME SWEET HOME

31 mrt|

“HOME SWEET HOME” met onze nieuwste collectie’s Skandinavische accessoires: Bloomingville, Coming B, Madam Stolz, Hubsch, … Breng hiermee jouw lentegevoel in huis! Dit is ons recept voor jouw dagelijkse portie vitamines huiselijk geluk. Natuurlijke eenvoud, zachte pastel- en aardekleuren, geometrische vormentaal, exotische toetsen, stijlvol retro zijn de toverwoorden van deze nieuwe stijl. Kom & inspireer je of laat je adviseren door ons.

Art meets fashion

31 mrt|

“ART MEETS FASHION” op zondag 3/04 van 11 h tot 17 h doorlopend vernissage door Vera Van Den Driessche, Willy Gerlo, Peter D’hondt en Astrid van der Kreeft. De expositie brengt u langs 4 winkels in de Kerkstraat in Lokeren waar u ondertussen kan genieten van een hapje & een drankje: De Lingerie van de Kerkstraat, Agua con Gas, Katwalk en Sublim. Tijdens de modeshow presenteren wij U het nieuwste kleurenpallet voor lente/zomer 2016. Tot zondag!

MDF Italia, Het nieuwste merk in onze collectie

05 mrt|

SUBLIM Interieur is dé referentie voor binnenhuisinrichting. Met onze slogan ‘met stijl durven combineren’ vinden we samen met de klant de meubelen , accessoires en verlichting dat harmonieus oogt bij jouw persoonlijke voorkeur en past bij elk individueel budget.

Project Hamme

23 okt|

Onze klant had een uitbreiding aan hun woning gerealiseerd om zo meer ruimte en licht te creëren in de leefruimte. De bestaande ruimte moest een geheel vormen met de nieuwe ruimte door de nieuwe inrichting. De klant had graag 2 zitopstellingen met een verschillend zitconcept.

Sublim in een nieuw jasje

22 okt|

We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken! Het ontwerp, de structuur, maar ook de inhoud kregen een make-over. Vind nu nog makkelijker uw weg doorheen onze vernieuwde site. Bekijk onze collecties online, doe inspiratie op, laat u overtuigen en verleiden. Hou zeker onze blog in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Wij heten u alvast van harte welkom!

tevreden klant

22 okt|

Sublim doet alles voor de klant maar dringt tegelijkertijd niets op, waardoor ze mijn vertrouwen helemaal gewonnen hebben.

Laat je inspireren

14 okt|

Bent u uw woning aan het inrichten of is uw interieur aan opfrissing toe? Kom langs in onze showroom en ontdek talloze originele en creatieve interieurideeën. Ons team van interieurvormgevers staat bovendien altijd klaar met professioneel advies. We helpen u graag verder.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief