HOME-OFFICE MEUBELEN VOOR JE BUREEL

Van je bureau de perfecte werkplek maken? Dan kies je beter de juiste kantoormeubelen. Maar die inrichting van de ‘home-office’ is voor iedereen anders. Daarom gaat een flexibele interieurspecialist als SUBLIM op zoek naar een zo persoonlijk mogelijke oplossing.

Ben je op zoek naar een sympathiek apart bureautje, dat perfect in je woonkamer past? Met net genoeg plaats, zodat iedereen in het gezin wel eens aan de portable kan werken? Dan is een gestileerde, fijne bureaustoel met lage rug hier het ideale zitmeubel.Heb je eerder nood aan een inrichting van een aparte kamer, met de nodige bergkasten, heel functioneel ingedeeld met bureau en bijhorende ladeblok? SUBLIM creëert hoe dan ook jouw comfortzone om ongestoord aan de slag te gaan.

Thuisbureau in de nachthal?

Ook de nachthal geeft soms mogelijkheden om een home office in te organiseren, door die naadloos te laten overlopen tegen de borstwering. De vide van de hall geeft bovendien dat extra ruimtegevoel. Het resultaat? Een inspirerende ruimte met de juiste dynamiek: ideaal voor je schrijf- en andere werk.

Onze meubelpartners

Mogelijkheden genoeg dus. En met betrouwbare partners als Erba, Poliform, Bulo,  Sedus, ICF en Durlet ben je bovendien zeker van topkwaliteit. Kom jouw bureaumeubelen ontdekken in Lokeren. Tot binnenkort in onze toonzaal?

lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom