INRICHTING VAN JE DRESSING

De inrichting van je dressing is van groot belang als je er jarenlang plezier aan wil beleven. Wie in zee gaat met SUBLIM, al 45 jaar specialist in moderne wooninterieurs, is zeker van een kwalitatief hoogstaand, perfect afgewerkt én betaalbaar resultaat.

Een mooi uitgewerkte dressing kan je humeur positief beïnvloeden, zowel aan het begin als het einde van de dag. Bedenk bijvoorbeeld hoe een overzichtelijke inrichting van je dressing je veel tijd kan besparen, zodat je misschien eens wat langer kan ontbijten. Maatwerk van de hoogste kwaliteit en gedetailleerde afwerkingsgraad aan betaalbare prijzen zijn bij SUBLIM overigens geen holle slogan: onze Italiaanse fabrikanten – bijvoorbeeld Poliform en Erba – zijn niet te evenaren qua (afwerkings)mogelijkheden.

Eigen binnenhuisarchitect

SUBLIM heeft met Mieke Quintelier een eigen binnenhuisarchitect, met bovendien jarenlange ervaring. Zelfs voor een kleine ruimte (bijvoorbeeld in een appartement) ontwerpt zij probleemloos een in alle opzichten praktische dressing. Ze maakt je als toekomstige gebruiker ook attent op 1001 praktische zaken waar je misschien zelf nog niet bij stilgestaan hebt: hoe verlichting voor een heel bijzondere sfeer kon zorgen bijvoorbeeld, of waarom het ene meubel voor jouw inrichting te verkiezen valt boven het andere.

Eenmaal haar ontwerp klaar is, zorgen Jeroen en Frank (onder coördinatie van Mario) voor de perfecte afwerking ter plaatse.

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom