MODERNE INRICHTING VAN JE EETKAMER

De inrichting van een eetkamer is zo belangrijk geworden, omdat de ruimte is geëvolueerd van functionele plaats naar sociale hotspot. Ook het esthetische kan hier met andere woorden niet langer ontbreken. SUBLIM is al 45 jaar lang gespecialiseerd in moderne interieurinrichting. Ook voor je eetkamer vinden we dus zeker de ideale oplossing.

Wie een moderne eetkamer wil, moet er rekening mee houden dat deze ruimte op zich verdwijnt. Vandaag concipiëren architecten in de nieuwe woningen een ‘leefkeuken’, die wordt geïntegreerd in de leefruimte. Dé tafel wordt gebruikt om te ontbijten, lunchen, werken, vrienden te ontvangen, enzovoort. Gebruiksvriendelijkheid is bij deze inrichting dan ook hét sleutelwoord.

Alle mogelijke materialen voor je eetkamer

De materiaalkeuze voor je eetkamer is heel belangrijk, omdat ze in de grote mate de uitstraling bepaalt. SUBLIM heeft een uitstekende relatie met verschillende fabrikanten, zodat we zeker het juiste en misschien zelfs allernieuwste materiaal gebruiken bij de inrichting van jouw eetkamer. Wil je keramiek als basis? Composiet? Gelakt glas, volkern of nog iets anders? Zoek je passende gordijnen, tapijten of verlichting? Bij ons is héél veel mogelijk.

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom