>, slider>MDF Italia, Het nieuwste merk in onze collectie

MDF ITALIA, HET NIEUWSTE MERK IN ONZE COLLECTIE

donderdag 5 maart 2015 – 08:25

SUBLIM Interieur is  dé referentie voor binnenhuisinrichting.  Met onze slogan ‘met stijl durven combineren’ vinden we samen met de klant de meubelen , accessoires en verlichting dat harmonieus oogt bij jouw persoonlijke voorkeur en past bij elk individueel budget.

De vernieuwing van de showroom met het merk MDF Italia is strak, maar behoudt het warm, huiselijk gevoel. Modern is  klassiek, klassiek is modern!

MDF ITALIA is een topcollectie van DESIGN MEUBELEN met als kenmerken ‘ eenvoud  en strakke belijning’. Puur minimalistisch maar met een hoge functionaliteit. Het is deze bruikbaarheid zowel in ontwerp als materiaal dat zijn Europese faam heeft gevestigd.

Stoelen zijn tijdloze ‘icons’.  De originele en heldere  ‘monochrome’ tafels zijn uitnodigend om aan te schuiven. Hun meubilair in vernieuwende materialen met af en toe een accentkleur stralen passie en emotie uit: het “Random” bibliotheeksysteem geeft jouw woonkamer een ritmische wand.
Onze Belgische topdesigner Xavier Lust met internationale faam werd geselecteerd door MDF Italia om voor hen te ontwerpen: zijn “S-Table” is subliem.
In hun sofa-systeem GRAFO met verstelbare rugdiepte, gecombineerd met hun MIA bijzetfauteuil kun je je zalig terugtrekken na een drukke dag.

MDF Italia is DESIGN met IDENTITEIT, een nieuw dynamisch product bij SUBLIM Interieur.

Bezoek onze showroom en ontdek onze vernieuwde collectie.

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom
2017-05-19T10:45:12+00:00