Modulaire bergkasten

Opbergsystemen in de woonkamer moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi. Daarom zijn Pastoe kasten abstracte kunstwerken aan de muur. Dankzij de oneindig veranderlijke Visionkast maakt uw functionele tv-compositie deel uit van de architectuur. En ook de kast Amsterdammer is ondertussen een icoon geworden voor de designliefhebber.

100 jaar Pastoe kasten

Meer dan 100 jaar geleden ontsproot dit merk aan het modernisme. De eerste designkasten van Pastoe waren hun tijd erg vooruit en weerspiegelden de invloed van kopstukken als Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan. Ook de fauteuil uit draadstaal van Cees Braakman uit 1958 is een mijlpaal in de geschiedenis van dit merk. Deze “wire collection” is vandaag ontzettend populair als vintage-product. Ook oude Pastoe kasten worden onder die naam geveild. Tot de Pastoe-ontwerpers behoren ook de Belgische topontwerpers Vincent Van Duysen en Maarten van Severen.

De modulaire Pastoe kasten geven elk interieur een artistieke tint. U ontdekt er alles over bij Sublim. Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie of bekijk meer designkasten.

lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.