>, slider>Sublim pakt uit met een primeur op BAD

SUBLIM PAKT UIT MET EEN PRIMEUR OP BAD

dinsdag 7 februari 2017 – 14:04

Sublim Interieur heeft sinds zijn oprichting in 1969 altijd al een boontje gehad voor meubelen van Belgisch design. Dit is nog steeds niet veranderd! Daarom zijn we ook heel blij dat we van 16 t.e.m. 19 februari deelnemen aan BAD in het ICC in Gent. Deze kunst en designbeurs is een must voor iedereen die houdt van creatieve (kunst)werken.

What’s in a name

De Belgium Art & Design-beurs of BAD is een inspirerend event dat zijn naam niet gestolen heeft. Want BAD is jong, eigenzinnig en kleurt niet altijd binnen de lijntjes. Ze gaan op zoek naar eigentijdse creativiteit in kunst, design, mode, food én technologie. Het doel? De bezoekers directe toegang bieden tot de kunstenaar of designer en zijn (kunst)werken.

In LUV met Belgisch design

Onze deelname aan BAD zal niet onopgemerkt voorbijgaan. We pakken dan namelijk uit met een primeur van Indera: een prachtige hoekopstelling van hun nieuwste sofasysteem ‘LUV’, die je daar zelf kan uitproberen. Maar dat is natuurlijk niet alles. Je vindt bij ons bijvoorbeeld ook de Wings tafel van het Belgische label Mmood, verlichting van Trizo, een Belgisch tapijt en bronzen kunstwerken van Belgische kunstenaars.

Breng een bezoek aan BAD en ontdek al onze pronkstukken. We verwelkomen jullie graag in het Arteveldeforum op 16, 17, 18 of 19 februari. Tot dan!

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom
2017-05-19T11:06:11+00:00