INTERIEURTIPS VOOR WOONKAMER EN ZITRUIMTE

Droom je van je van een moderne woonkamer? Een zitruimte die zowel jouw persoonlijke smaak als een eigentijdse sfeer uitstraalt? SUBLIM in Lokeren geeft je graag de nodige inspiratie (in onze showroom), handige interieurtips en uiteraard ook een interieuroplossing op maat!

 

Wil je een nieuw en modern interieur? Met de juiste verlichting, meubelen, tapijten en wat nog meer? Dan helpt SUBLIM je graag. Op basis van onze 45 jaar ervaring en knowhow van de interieurtrends, geven we je graag de nodige tips. Samen gaan we op zoek naar je droomwoonkamer. Maar de eerste stap moet van jou komen: kom langs voor een verkennend gesprek in onze showroom. Maak samen met de huisgenoten jullie eigen moodboard waar je voorkeur van kleur, materiaal en vorm in terugkomt. En confronteer jezelf met je huidige interieur: wat zijn de ergernissen? Wat kan beter? En wat wil je behouden?

Nuttige interieurtips voor je woonkamer

Uiteraard geven we je zitruimte samen vorm. Maar we doen je nu al graag enkele nuttige interieurtips cadeau: geef je meubilair de nodige ruimte, door efficiënt te organiseren en functioneel weg te bergen. Kies voor je woonkamer twee basistinten – accentueer volumes in een donkere steunkleur en speel met contrasterende materialen en looks (bijvoorbeeld ruwe oppervlakken en hoogglans). En vooral: creëer je cocoon, en geef zo je eigen invulling aan het begrip ‘comfort’.

SUBLIM: interieurpartner met ervaring

Reken voor je droominterieur op SUBLIM, partner met 45 jaar ervaring, een showroom van 1800 m2 en heel wat technische, functionele en esthetische expertise. Tot binnenkort voor een kennismaking in Lokeren?

Terug naar overzicht
lamp-big

SHOWROOM

Advies op maat? Ons team van interieurvormgevers staat
klaar om u te helpen in onze showroom.

Bezoek onze showroom